Over Footprint Running/Trailrunning

Over mij......

Na ruim 40 jaar werkzaam geweest te zijn in onderwijs en sport/beweging ben ik in de gelegenheid om dagelijks met mijn passie bezig te zijn. Via een aantal individuele en teamsporten kwam ik enkele jaren geleden uit bij Trailrunning.

Waarom trailrunning.........

Lopen en loopvormen waren meestal wel de rode draad bij mijn activiteiten. Prestatief sporten is voor mij niet meer aan de orde. Wel wil ik ruimte, vrijheid en de natuur om me heen. Het daagt me uit, maar brengt me ook in balans en in de natuur kom ik tot rust.  

Wat doe je dan............

Trainen en trails lopen; in de regio en in binnen- en buitenland. Mijn onderwijzershart blijft kloppen als ik iets kan overbrengen op een ander. Ik maak graag mensen enthousiast voor iets waar ik in geloof, ik coach en begeleid graag. Dat geef ik vorm door het geven van clinics en trainingen. Daarbij organiseer ik ook kleinschalige 'Regio Runs' voor groepen van 10-40 lopers van 10 tot 30 kilometer. Voor de beginner organiseer ik regelmatig een trainingsserie. Verenigingen weten me te vinden voor training, coaching en running.

Waar zie ik dat..........

Ik heb een community op Facebook met +/- 650 volgers, genaamd Footprint. Daar zie je doorgaans al mijn activiteiten. Verder schrijf ik veel blogs, informatie en verhalen op meerdere platforms en websites. In de regionale media wordt regelmatig verslag gedaan van onze activiteiten.

Kan ik het ook.........

Iedereen kan het, als je over een goede gezondheid en conditie beschikt. Daarom kun je bij me informeren of ik iets voor jou, je groep of organisatie kan betekenen. Ik heb geleerd om flexibel te zijn en open te staan voor mensen in alle maten en soorten, dus kom maar op met je vraag.

Dus ik kan met jou op pad??

Ja dat kan. Ik ben te benaderen voor clinics met oefeningen en tips, voor trainingen en kleinschalige trailruns. In de praktijk betekent dat tot nu toe altijd 'maatwerk' waarbij we direct een afspraak maken over de vergoeding, de locatie en de entourage. Dat is al tientallen keren gelukt en dat is in jouw geval ook zo. 

Hoe bereik ik jou......

Als je contact met mij wil kun je me bellen of appen 06 1254 1638

 

De Facebook groep Footprint vind je hier

https://www.facebook.com/groups/1597130320603530/?ref=bookmarks

 

Bloggen doe ik onder andere op:

https://trailer2327.wordpress.com/

 

Enkele interviews:

https://www.gazetroosendaal.nl/nieuws/sport/80975/trailrun-net-als-de-oermens-?redir

 

https://www.prorun.nl/borntorun/BornRunners/na-de-koning-van-spanje-trail-was-ik-verkocht/