Over mijzelf.....

Na ruim 40 jaar werkzaam geweest te zijn in onderwijs en sport/beweging ben ik in de gelegenheid om dagelijks met mijn passie bezig te zijn. Via een aantal individuele en teamsporten kwam ik in 2010 uit bij Trailrunning.

 

Waarom trailrunning.........

Lopen en loopvormen waren meestal wel de rode draad bij mijn activiteiten. Prestatief sporten is voor mij niet meer aan de orde. Wel wil ik ruimte, vrijheid en de natuur om me heen. Het daagt me uit, maar brengt me ook in balans en in de natuur kom ik tot rust.  

 

Wat doe je dan............

Trainen en trails lopen; in de regio en in binnen- en buitenland. Mijn onderwijzershart blijft kloppen als ik iets kan overbrengen op een ander. Ik maak graag mensen enthousiast voor iets waar ik in geloof, ik coach en begeleid graag. Dat geef ik vorm door het geven van clinics en trainingen. Daarbij organiseer ik ook kleinschalige 'Regio Runs' voor groepen van 10-40 lopers van 10 tot 30 kilometer. Voor de beginner organiseer ik regelmatig een trainingsserie. Verenigingen weten me te vinden voor training, coaching en running. Voor ARSV THOR in Roosendaal geef ik bijvoorbeeld atletiektrainingen aan de jeugd, looptrainingen aan volwassenen en ik organiseer maandelijks een run/training in de regio. Voor een bedrijfsteam in de autobranche verzorg ik maandelijks trainingen en clinics.

 

Kan ik het ook.........

Iedereen kan het, als je over een goede gezondheid en conditie beschikt. Daarom kun je bij me informeren of ik iets voor jou, je groep of organisatie kan betekenen. Ik heb geleerd om flexibel te zijn en open te staan voor mensen in alle maten en soorten, dus kom maar op met je vraag.

 

Dus ik kan met jou op pad??

Ja dat kan. Ik ben te benaderen voor clinics met oefeningen en tips, voor trainingen en kleinschalige trailruns. In de praktijk betekent dat tot nu toe altijd 'maatwerk' waarbij we direct een afspraak maken over de vergoeding*, de locatie en de entourage. Dat is al tientallen keren gelukt en dat is in jouw geval ook zo. 

 

* In opdracht keuze uit eigen trailbibliotheek een onkostenvergoeding van €25,- per groep van max 15 lopers. Per gereden km: 2x de afstand vv a €0,19/km.

In opdracht voor een nog uit te zetten trail is de vergoeding afhankelijk van de aard van de opdracht.

Footprint kent geen verdienmodel/winstoogmerk, maar enkel een tegemoetkoming in de kosten.